top of page
Search
  • Writer's picturesafeturf ub

Vår Vandring

Som dere sikkert vet, går vi på andre året av Entreprenørskapslinja ved Thora Storm videregående skole. I løpet av det første året gjennomgikk vi mye teori, mens vi i andre har hatt praktisk arbeid med bedrift. En ungdomsbedrift skal gi innblikk i hvordan det er å drive en bedrift, men med tøyler holdt av vår lærer Knut Langsjøen.



Tidlig i høst opprettet vi bedriften, og finne ut hva vi ønsket å holde på med. Vi bestemte oss for å jobbe innenfor miljø, og ble opplyst om problemet med utslipp av gummigranulat som fanget vår interesse. Da var forretningsidè og visjon i boks, så da var det “bare” produkt igjen. Vi måtte bestemme oss for utslippsfaktor og valgte å fokusere på utslipp via snøbrøyting og klær.


Så nærmet slutten på 2017 seg, og i nær framtid lå Grenseslaget, en intern messe på skolen vår. Det gikk over all forventning, med tanke på at vi endte opp med selveste hedersprisen! Ved å ha en prøvemesse før den store Fylkesmessa i mars, lærte vi bedre å håndtere stress, ettersom Grenseslaget kom brått på. Vi måtte forberede stand, noe vi aldri hadde gjort før, og en pitch for å vekke oppmerksomhet.




Etter jul var det på’an igjen. Da var det Fylkesmessa som var prioritet, men samtidig måtte vi videreutvikle produktene. Timene og dagene gikk i møter og forberedelser til messa. Det var mange forberedelser til denne messa, blant annet mange innleveringer, som gjorde at vi nesten var lei av Fylkesmessa før den kom…

80 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page