top of page
Search
  • Writer's picturesafeturf ub

NM slik vi så det

Tidlig torsdag morgen møttes vi på Værnes for take-off. Dagen var endelig her, men det gikk ikke opp for oss siden klokken var 06.00. Halvt i søvne ankom vi Gardermoen, og satte oss på toget inn til Lillestrøm.


Det var en kort vei fra togstasjonen til hotellet, og plutselig sto vi og så på den tomme båsen, som vi senere kalte stand. Nå var vi her, og det var bare å stå på! Dagen hadde allerede vært lang og klokken var kun 09.00. Vi hadde omtrent 5 timer på oss til å gjøre klar standen, og tiden brukte vi godt. Vi møtte på litt problemer med stoffet vi skulle henge på bakveggen, men alt ordner seg for snille piker og en snill gutt. Torsdag sto vi kun en time på stand, for så å forberede oss til kveldens happening, som var middag.



Kvelden var fylt med musikk og dans. To gode karer var konferansierer og holdt stemningen oppe selv om det var mange hundre slitne ungdommer. Selv var vi litt skuffet over at vi ikke fikk følge med på Rosenborgkampen som var rett nede i gaten, men alt i alt var kvelden vellykket, og ble automatisk bedre da vi så læreren vår med Rosenborg skjerf og telefonen klint i ansiktet. Rosenborg fikk ikke lov til å tape! Og det gjorde de heller ikke.


Fredag tilbragte vi hele dagen på stand. Seks timer høres mye ut, men det er ikke så lenge når en står på stand og snakker om det vi kan best. Mange kom på standen og var overrasket over hva vi har fått til, noe som ga oss et kick til å stå på videre!


Klokken 15.00 kom prisutdelingen. 14.35 fulgte vi spent etter folkemengden inn i det store rommet, og satte oss ned. Nå var det bare å holde seg rolig, og tenke over hvor heldige vi har vært for å ha kommet til NM, og alt annet er kun et pluss. Gang etter gang fant vi navnet vårt blant de nominerte, og hele to ganger ble vi ropt opp for å ta imot pris. 2. plass i sosiale entreprenør og 1. plass i bærekraftprisen. Hva mer kan en ønske seg? Vi er iallefall storfornøyde! Vi er faktisk Norges mest bærekraftige ungdomsbedrift.


Vi ønsker å takke alle som har vært med på reisen frem til NM, alle som har snakket med oss og brukt av sin tid til å svare på våre mange spørsmål. Vi er til evig tid takknemlig, og håper fremover at vi ser flere og flere av våre produkter omkring.

66 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page