top of page
Search
  • Writer's picturesafeturf ub

Fylkesmessa gjennom våre øyne

7. mars:

07.00- Oppmøte på skolen. Seks ungdommer bærer rekvisitter til stand inn i buss. Trøttetryner uten like. Dagen startet med et pang og 1 ½ time busstur til Levanger.


09.00- Rigging av stand. Ut av bussen, bæring av rekvisitter og nervene traff oss i fjeset da vi gikk inn dørene på Magneten. Det vi lenge kun hadde forestilt oss var endelig kommet. Dagen vi hadde jobbet mot i over et halvt år. Standen har endelig blitt en stand, ikke bare et bilde.


ca. 10.30- Åpningsseremoni med utdeling av to priser som vi ikke vant, men vi koste oss med liveband. Nå var det alvoret begynte. Etter åpningsseremonien dro vi tilbake til standen vår og fikk besøk av Sparebank 1. Har dere sett videoen de lagde av oss? Iallefall, det å bli overrasket med det gå oss en gnist til å fortsette hele dagen fylt med energi!



11.00-17.00 Juryer og mennesker begynte å gå rundt, det var alltid noen som sto på standen vår, men vi måtte bytte litt på så vi fikk med oss noe av konkurransen vår. Vi fikk tidspunktet for samtalen vår for Beste Ungdomsbedrift Sør samt gjennomførte den, og vi var på samtale for Bærekraftsprisen. Etter en lang dag begynte det å tære litt på, dagen vi har ventet på så lenge var endelig her, og var på vei til å avslutte også. Plutselig var klokken blitt så mye at vi måtte pakke sammen kunstverket vårt av en stand. Vår kjære stand.


17.00- Prisutdeling. Nå kjente vi nervene, vi har jobbet så hardt, og nå kan vi endelig få uttelling for arbeidet. Det ble startet med konkurranser vi ikke var meldt på, og forhåpningene ble større og større. Så kom navnet vårt, ikke en, ikke to, ikke tre, men fire ganger. Vi fikk tre andreplasser og en tredjeplass. Vi fikk andreplass på «Bærekraftsprisen», «Beste verdiskapning» og «Mest innovative produkt», i tillegg fikk vi tredjeplass på «Beste team». Dog, det som var det beste av alt, VI KOM TIL NM!


ca. 18.00- Prisutdelingen var over, men eventyret fortsetter for oss siden vi kvalifiserte oss til NM. Nå var det bare å gønne på enda mer. Vi pakket sakene, bar ut og satte oss på bussen for en lang busstur hjem. Mindre spenning, igjen noen trøttetryner, men denne gangen, fornøyde trøttetryner.

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page